Individualni treninzi

Mateja Valjarević

BJJ personalni treninzi su specijalno osmišljeni treninzi Brazilske Džiu Džice prilagođeni željama i potrebama vežbača uz konstantan nadzora instruktora. Nakon razgovora sa vežbačem detaljno izrađujem plan BJJ treninga u skladu sa ciljevima vežbača. Personalni treninzi se mogu odvijati 1 na 1 ili u manjim grupama (do 4 osobe) . Personalni treninzi su namenjeni svima koji žele da vežbaju Brazilski Džiu Džicu uz nadzor instruktora, bez obzira na to da li ste početnik, rekreativac ili profesionalac, individualni treninzi nemaju ograničenje po pitanju kondicije ili godina.
Zavirite u srž svake tehnike i otkrijte najsitnije detalje koji su nedostajali da Vašu "igru" podignu na viši nivo. Pitajte sve što Vas je oduvek interesovalo o brazilskoj jiu jitsi i graplingu. Trening je koncipiran tako da ostvarite svoj maksimalni potencijal i trener posvećuje svu pažnju uklanjaju grešaka i poboljšanju tehnike učesnika. Individualne treninge u BJJ klubu Lutador drži naš glavni trener Mateja Valjarević, crni pojas 2 stepen, jedan od najkvalifikovanijih i najboljih BJJ instruktora u regionu , osvajač brojnih nacionalnih i internacionalnih medalja, trener mnogih srpskih BJJ i MMA šampiona.
Individualni treninzi Mateja Valjarević

Nora Levy-Forsythe

Nora se upoznala sa Brazilskom Džiu Džicom dolaskom u Lutador BJJ klub u decembru 2010. dok je živela Srbiji. Od tada, Nora je trenirala i takmičila se širom Sjedinjenih Država i Evrope. Plavi pojas je dobila od Rodžera Grejsija dok je pohađala univerzitet u Londonu. 2015. godine, Nora se preselila u Ričmond da bi se bavila BJJ-om profesionalno. Bavila se menadžerskim poslom akademije i podučavala decu i odrasle u Upstream BJJ u Ričmondu, Virdžinija do 2022. ( podružnici 50/50 BJJ tima - Ryan Hall). Višestruka je osvajačica IBJJF medalja, kao instruktor, izuzetno je predana svojim učenicima i nastoji da im pruži maksimalnu podršku za napredak.
Dobila je braon pojas od Sefa Smita 2021. godine. Nora se 2022. preselila u Njujork kako bi trenirala i radila kao menadžer i instruktor za decu u Uniti Jiu Jitsu školi kod Murila Santane. U leto 2023. vratila se u Beograd da bi magistrirala na fakultetu i da pomogne svom matičnom timu da razvije dečiju grupu.

Treninzi za decu

LUTADOR BJJ nudi treninge Brazilske Džiu Džice za decu u zabavnom, bezbednom i ohrabrujućem okruženju za vaše dete.
Brazilski džiu džicu je efikasan sistem samoodbrane koji koristi polugu tela i tehniku da pobedi veće i jače protivnike. U BJJ-u nema udaraca, tako da deca mogu da steknu realno iskustvo, da treniraju bezbedno i bez povreda sa protivnikom koji pruža kontrolisani otpor.
Na treninzima za decu, uče se osnove Brazilskog Džiu Džicua dok razvijaju ravnotežu, koordinaciju, motoričke veštine, samopouzdanje i međuljudske veštine kao što su rešavanje konflikata i timski rad. Borilačke veštine su odličan način da se deca disciplinuju, da nauče da kontniuirani radi dovodi do uspeha, ojačaju i steknu bolju kondiciju, i steknu nova prijateljstva.
Časovi počinju zagrevanjem, nakon čega sledi demonstracija i ponavljanje određene tehnike, sparing i igre. Podstičemo sve naše učenike da učestvuju na lokalnim turnirima kako bi dalje razvijali svoju BJJ veštinu i kako bi sebe izgradili mentalno i fizički. Svi treninzi su pod konstantnim nadzorom naše instruktorke zadužene za dečiji program.
Dečije treninge vodi Nora Levy-Forsythe (braon pojas) , koja ima 10 godina iskustva u vođenju dečijih BJJ treninga. Lutador BJJ Kids program je otvoren za decu od 7 i više godina.
Individualni treninzi za decu - Nora Levy-Forsythe

Javi se i dogovori oko svog sledećeg treninga

Pozovi ili pusti poruku kako bi se dogovorili oko tvog narednog Jiu-Jitsu treninga.

Norini individualni treninzi